Selecteer een pagina

Verantwoording 365 dagen Fit Programma

Hier vind je een lijst met literatuur en onderzoeken die ik heb gebruikt bij het schrijven van het 365 dagen Fit Programma en de recepten.

Ik ben geen wetenschapper, maar ik lees en leer wel graag. Ik pretendeer op geen enkele wijze dat ik de informatie gebruikt in dit programma zelf heb opgedaan op een andere manier dan het lezen van genoemde boeken, danwel recepten zelf heb bedacht. Ik ben bijzonder dankbaar voor de vele boeken die er zijn geschreven over voeding, mindset, coaching en het menselijk lichaam en heb geprobeerd de door mij opgedane inzichten in dit programma te combineren. Mocht ik een boek of schrijver vergeten zijn, laat het me dan weten. Mocht je je als schrijver te kort gedaan voelen, neem dan alsjeblieft contact met me op.

De basis van het programma is gebaseerd op het Fat Loss Program van SCHOTT & CO, Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit. De adviezen in het programma zijn vooral gericht op preventie en nooit bedoeld ter vervanging van enige vorm van medische behandeling of adviezen.

Hieronder vind je een lijst met boeken en artikelen die ik heb gelezen en gebruikt in de weekinformatie en de recepten van dit 365 dagen Fit Programma.

Ze staan in willekeurige volgorde, niet in volgorde van belangrijkheid of alfabet.

A. Albarda, Eet jezelf mooi, slank & gelukkig. Houten: Spectrum Uitgeverij Unieboek 2010

M. Dubbers, Eet meer energie. Voor een vitaal en vrolijk leven. Utrecht/Antwerpen: Kosmos Uitgevers 2018

DISCLAIMER

Voor de volledigheid sluit ik bij dit Programma een disclaimer bij. Ik ga ervan uit dat jij, als deelnemer, de inhoud van deze cursus zult gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling.

  • Het copyright van het 365 dagen Fit Programma ligt bij SuperSlim; Martine Braal. Het is niet toegestaan om de inhoud van dit programma te verspreiden. Bij twijfel niet doen of per e­mail toestemming vragen via: info@365dagenfit.com Het is toegestaan om korte tekstfragmenten en oneliners te citeren op social media onder vermelding van ‘bron: 365 dagen Fit’.
  • Elke handeling die je doet naar aanleiding van dit Programma is jouw eigen verantwoordelijkheid. Martine, SuperSlim of Nooit op Dieet kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten.
  • Dit programma is bedoeld om je te helpen jouw volledige potentieel te bereiken en een positief verschil te maken in jouw leven en dat van de mensen om je heen. Ik kan je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de aangeboden kennis is geheel aan jou. Ik wil en kan je alleen helpen door het delen van kennis, ervaringen en strategieën.
  • Alle producten en diensten die bij het 365 dagen Fit Programma worden aangeboden zijn ontwikkeld voor educatieve doeleinden. Ik bied geen financiële, juridische, medische of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van door mij gepresenteerde programma’s, producten, diensten en websites gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Kortom: je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.
× Ik heb een vraag