fbpx

omdat juiste keuzes niet altijd de makkelijke zijn

kant-en-klare lunch smoothie

energiek én voldaan 

Eindelijk een lunch die je energie geeft ipv een dip

Ken je de after-lunch-dip? In plaats van energiek aan de slag te kunnen gaan na je lunch blijkt dat je na een half uur juist mínder energie hebt en je wat loom voelt worden. Je hebt eigenlijk wel zin in een power-nap..

Een maaltijd met veel bewerkte koolhydraten zorgt voor een snelle toename van je bloedglucosegehalte. Om dit af te voeren wordt in één keer veel insuline geproduceerd. In eerste instantie lijk je dus energie van je lunch te krijgen, maar dit verandert juist in een dip. 

Een stevige lunch-smoothie voorkomt deze dip. De smoothie is lekker dik, je eet ‘m met een lepel en het geeft je bijna alle groenten en fruit die je op een dag nodig hebt.

iedere week vers gemaakt

Smooth bestellen en invriezen in 2 smaken

Iedere week maak ik de verse smoothies op bestelling. Super simpel: je appt of mailt me hoeveel je er wilt, betaald ze via een betaalverzoek en je kunt ze op donderdagmiddag of vrijdag ophalen op de locatie die je hebt aangegeven. Super smooth dus.

Je kunt dan diezelfde dag de smoothie nog eten óf tot een maand invriezen. Ze zitten in een stevige glazen pot waar statiegeld op zit. Die lever je bij je volgende bestelling dus gewoon weer in. Hoe minder plastic op deze wereld hoe beter! 

Op dit moment heb ik twee smaken: Berry Good, een rode variant en Green Goodness, een frisse groene versie. 

 

Z

Groenten

Spinazie en boerenkool: ijzer (belangrijk voor de vorming van rode bloedlichaampjes en het zuurstoftransport in het lichaam), mineralen kalium, calcium, fosfor & magnesium.

Z

banaan

Kalium (bloeddrukverlagend en bevordert de hartfunctie), tryptofaan (wordt omgezet in serotonine, het gelukshormoon), vit B6 en magnesium (ontspanning), vit A en calcium en veel antioxidanten

Z

Ananas

Mangaan (sterke botten), vitamine C (weerstand en immuunsysteem), bromelaïne (ontstekingsremmend én pijnstillend)

Z

zomerfruit

Aardbei, bessen, bramen, frambozen: vitamine C, antioxydanten, foliumzuur, vitamine E (tegen rimpels!), calcium (stevige botten).

Z

Avocado

Eiwitten, vezels, luteïne (helpt tegen staar), ontstekingsremmend, en vol enkelvoudig onverzadigde vetten (goede vetten, ze helpen om je cholesterol in balans te houden en verminderen de kans op diabetes).

Z

Mango

Vit C, vit B, betacaroteen (kan het ontstaan van astma tegengaan), quercetine, fisetine en methylgallat (kunnen bescherming bieden aan de lichaamscellen), glutaminezuur (helpt concentreren), pectine (ondersteunt spijsvertering) en veel vezels.

Z

Chia

Eiwitten, calcium, kalium, ijzer, foliumzuur, omega 3 vetzuren en borium (verlaagt de kans op botontkalking en verstevigt de botten, goed voor hart en bloedvaten, verbetert je stoelgang en vertraagt het verouderingsproces).

Z

Gember

antioxidanten (beschermen lichaamscellen), gingerol en shogaol (pijnstillend), vit B1, B2 en B6, magnesium en kalium en zorgt voor frisse adem.

De smoothie is heerlijk fris en voelt ook echt als een supergezonde lunch. Vult voldoende, voorkomt een dip of hongergevoel voor enkele uren.

Leuk ook om deze persoonlijk voor een aantal dagen op te halen iedere week. Invriezen gaat ook prima. Avond van tevoren uit de vriezer in de koelkast en de smoothie is dan de volgende lunch perfect op te eten.

Raymond

Gezond, vullend, dik van structuur, lekker!

Nathalie

Wat een lekkere lunch zeg! Met een lepel gegeten en ik zat er prima vol van!

Thea

De smoothie is echt heerlijk!

Nicole

Ik eet normaal altijd boterhammen, maar dit is net zo makkelijk en veel lekkerder. Geen dip om vier uur. Top!

Bert

Ik wil graag bestellen

begin bij de basis

ontvang 3 gratis ontbijttips en begin je dag goed

energie voor 10

ontvang het gratis e-book met 10 tips voor meer  energie

× Smoothies bestellen