Selecteer een pagina

Leefstijl Coaching

neem de controle over je leven terug

de oplossing is dichterbij dan je denkt

Binnen 12 weken lichter, fitter en meer energie!

Eten alsof je leven er van af hangt, want dat doet het..

Neem geen genoegen met minder

Haal alles uit je dag én hou nog energie over

Je kent die mensen in je omgeving vast ook wel. Die als jij je afvraagt waarom iets niet lukt, direct als antwoord hebben: “je kunt nu eenmaal niet alles hebben”.

Maar dat kan wel! Ontdek hoe ook jij energie over kunt houden zodat je aan het eind van de dag nog tijd over hebt voor jezelf of juist voor anderen.

Er is een mogelijkheid om het wél allemaal te hebben.

neem het heft in eigen hand

Jij bepaalt jouw toekomst

Je staat altijd voor anderen klaar, maar komt aan je eigen leven eigenlijk niet meer toe. Je zorgt met liefde voor de kinderen maar hebt daardoor geen tijd meer om te sporten. Je eigen leven staat eigenlijk een beetje ‘on hold’ en van al je goede voornemens komt al jaren niets terecht.

Je hebt geen gebrek aan tijd, je hebt gebrek aan energie.

 

de oplossing is dichterbij dan je denkt

Binnen 12 weken lichter, fitter en meer energie!

voeding

beweging

ontspanning

mindset

coaching

Wat ik voor jou kan betekenen

Door het volgen van het 365 dagen Fit Programma leer je wat de juiste manier is om te eten, te bewegen en wat belangrijk is om de balans in je leven weer terug te vinden. Dit doen we aan de hand van 4 basisonderwerpen: voeding, bewegen, rust en mindset.

Door mijn kennis op al deze gebieden, kan ik je helpen om de balans weer terug te brengen in je eigen leven.

v

Webinars

Iedere maand kun je mij al je vragen voorleggen tijdens een webinar. Ook krijg je daarna toegang zodat je het in alle rust nog eens terug kunt kijken.

w

coaching

Gedurende het hele jaar dat je het programma volgt heb je 4 keer de mogelijkheid om een persoonlijk online coachinggesprek met me aan te vragen.

Z

365 dagen Fit Programma

Een jaar lang toegang tot het meest complete voedings- en leefstijlprogramma dat er is. Inclusief weekmenu’s en een database met meer dan 100 recepten.

besloten community

Toegang tot de online (besloten) community waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij werken aan de beste versie van zichzelf.

 

Je kunt alles worden wat je wilt, maar vooral gelukkig

Door jezelf serieus te gaan nemen en te investeren in jezelf zul je merken dat je leven op alle gebieden gaat veranderen.

Als jij eindelijk je lijf gaat geven wat het nodig heeft, zul je merken dat je het gewicht gaat bereiken wat bij je hoort.

Doordat jij je lijf geeft waar het om vraagt, slaap je beter, heb je meer energie en zul je nooit meer anders willen.

Martine is een voedingsexpert waar je wat mee kan! Lekker no nonsense en eerlijk in haar aanpak.  Ik heb vooral mijn eetgewoontes aangepast. Alles gaat om balans en verhoudingen. Dus ja, vooral mijn ontbijt en lunch zien er nu heel anders uit. Maar, ik vind het niet moeilijk om dat vol te houden. Ook met kwark en yoghurt kun je enorm variëren en dat is écht lekker.
Het resultaat mag er wezen! Ik ben inmiddels ongeveer 15 kilo afgevallen en ben heel blij met het resultaat. Die laatste 3 kilo worden nu echt moeilijk, maar Martine heeft dan weer tips om het toch vol te houden. Ik ga er vanuit dat ik samen met Martine mijn doel ga behalen, maar ben voorlopig al heel erg blij met wat ik tot nu toe heb bereikt!

Martine in 't Veld

Martine legt uit wat er goed en niet goed is aan de voeding die je gebruikt, zo krijg je een inzicht in je eetgewoonten op een zeer prettige manier. Ik ben ook een aantal kilo’s afgevallen maar heb mijn streefgewicht niet bereikt. Dat ligt waarschijnlijk aan mijn overgangsperikelen. Ik heb wel echt menu’s nodig omdat mijn fantasie in de keuken wat betreft eiwitrijk eten te beperkt is, daarom heb ik een kookboek besteld met eiwitrijk eten en ga ik er zeker mee door.

Wilma

De lifestyle waar ik jaren naar op zoek was, heb ik hierin gevonden met gezonde lekkere voeding, bewegen en een mentaal evenwicht.
Tientallen kilo’s afgevallen; fitter dan ooit en fysieke klachten aanzienlijk verminderd. Weer zin in sporten en bewegen. Koken is weer leuk. En weer beter in staat om te ontspannen en een verandering van mindset.
Ik zou dus bijna zeggen; “Voor ieder wat wils”.
En nu dus verworden tot een ‘way of life’.

Jolanda

 

Voedingsexpert, Sportinstructeur, Personal Trainer en Leefstijlcoach

Ik heb een passie voor gezond leven, bewegen, sporten en gezonde voeding.

Ik vind het geweldig als ik mensen kan motiveren om het beste in zichzelf te vinden.

 

Let op, dit coaching programma is niet voor iedereen.

Dat klinkt misschien gek, maar het is echt zo. Dit coaching programma is niet geschikt voor iedereen.

Ik kan er niet voor zorgen dat dit programma bij jou succesvol zal zijn. Ik kan niet zorgen voor jouw motivatie.

Dat wil ik ook niet.

Ik wil dat jouw motivatie om dit programma te volgen voortkomt uit een innerlijk verlangen om je leven vanaf nu anders te gaan inrichten dan je tot nu toe hebt gedaan. Alleen als je dat écht wilt, kan ik je helpen. En dat doe ik dan ook graag.

  • Dus ben jij bereid om op zoek te gaan naar jouw innerlijk verlangen?
  • Wil jij aan de slag met jouw leven en kritisch kijken wat er beter kan?
  • En ben je vervolgens ook bereid om daarmee aan de slag te gaan?

Dan is dit coaching programma voor jou! Investeer in je toekomst en ga samen met mij aan de slag om de beste versie van jezelf te voorschijn te laten komen. En niet alleen voor korte tijd, maar je zult er de rest van je leven profijt van hebben.

Dit programma vraagt om een investering van jou. Ik bied je het volgende:

  • Iedere maand een online webinar met de mogelijkheid om live via de chat vragen te stellen én de mogelijkheid om dit terug te kijken wanneer je wilt. € 1.450
  • 4 Persoonlijke online coachingsgesprekken waarin je alles kunt vragen wat je wilt. € 240
  • Toegang tot de online community waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten. € 310
  • Toegang en deelname aan het 365 dagen Fit Programma waarin je een jaar lang wordt ondersteund naar een gezonde en uitgebalanceerde leefstijl. € 225

Dit complete programma heeft een totale waarde van € 2.215.

Ik kan je dit jaarprogramma aanbieden voor € 675

Ben je klaar voor meer energie in je leven?

Ik HEB NOG EEN VRAAG

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een factuur. Na betaling ontvang je direct toegang tot het 365 dagen Fit Programma en heb je de mogelijkheid tot het inplannen van je eerste coachingsgesprek.

“Dit programma geeft me zoveel energie. Iedere keer dat je bij een weegmoment je resultaten ziet geeft het je weer een boost om door te gaan. Ik ben weer creatief in de keuken aan het kokkerellen en geniet van m’n eten. Dit 365 dagen Fit Programma stimuleert me telkens weer om door te gaan!”

Sandra

365 dagen fit kwam precies op mijn pad toen ik weer helemaal klaar was met mijn overgewicht en een zoveelste lijnpoging niet kon opbrengen. Wat een geweldig programma! Inzicht gekregen in voeding en lichaam en in mijn zelf aangeleerde gewoontes…en dat allemaal op een leuke manier, met telkens weer veel ondersteuning. En nu, 12 kg lichter, vallen de spiegels in de pashokjes ineens mee i.p.v. tegen, zo blij!

Ineke

Na een paar weken met moed in mijn schoenen naar de sportschool te gaan heb ik er veel meer plezier in gekregen. Daarbij voel ik dat ik fitter ben, minder last van pijntjes. Ik merk dat ik meer de grens op zoek in mijn lijf en de lijn van ‘doe maar niet’ doorbreek. Dit had ik niet gedaan zonder je aanmoediging. Je moedigt positief aan maar wel duidelijk zodat ik weet ik kom er niet onderuit. Heel fijn! Ik vind je manier van feedback geven prettig en het stimuleert me om mijn houding of de oefening te verbeteren.

Cecile

begin bij de basis

ontvang 3 gratis ontbijttips en begin je dag goed

energie voor 10

ontvang het gratis e-book met 10 tips voor meer  energie

gezond leven is niet ‘saai’

Jij bepaalt de invulling er van

Gezond leven is meer dan sapjes en salades. Met een programma met meer dan 100 recepten is er ook voor jou altijd iets lekkers te vinden.

Iedere dag veel afwisseling en iedere week een dag waarop je kunt eten wat je wilt. Dit is geen dieet, dit is een manier om je leven te leven met het lichaam dat jij wilt én de energie om er alles uit te halen.

 

Jouw investering in dit programma met een totale waarde van € 2.215 is slechts € 675

Ik meld me aan

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een factuur. Na betaling ontvang je direct toegang tot het 365 dagen Fit Programma en heb je de mogelijkheid tot het inplannen van je eerste coachingsgesprek.

“Dit programma geeft me zoveel energie. Iedere keer dat je bij een weegmoment je resultaten ziet geeft het je weer een boost om door te gaan. Ik ben weer creatief in de keuken aan het kokkerellen en geniet van m’n eten. Dit 365 dagen Fit Programma stimuleert me telkens weer om door te gaan!”

Sandra

× Ik heb een vraag