Selecteer een pagina

in 12 weken Afvallen zonder dieet

Lees verder hoe je af kunt vallen zonder een dieet te volgen
Ik begin meteen!

Afvallen zonder dieet, kan dat wel?

Absoluut! De meeste mensen merken in de loop van de tijd dat ze wat kilo’s zijn aangekomen en willen daar op een bepaald moment van af. Anderen merken niet zozeer de kilo’s als wel het bekende ‘zwembandje’ wat zich langzaam ontwikkeld. Goed dat je nu er over denkt om daar iets aan te doen!

De meeste diëten helpen wel, maar voor even. Zo lang het boek of het dieet duurt.. En daarna pak je je normale leefgewoonten weer op en kom je tóch langzaam weer aan. Je kent het misschien wel vanuit het verleden. Want als iemand anders je voorschrijft op welke manier je zou moeten eten, dan wordt het nooit jouw eigen manier. En zul je dus zodra het afgelopen is, altijd weer terug gaan naar je oude gewoontes. En daar kwam je nou net van aan..

Het 365 dagen Fit Programma is geen dieet. Het is een cursus, verpakt als online voedingsprogramma, waarin je steeds meer te weten komt over je voeding. Zo leer je waarom je eigenlijk eet, waar alle verschillende soorten voedingsstoffen voor dienen in je lichaam én krijg je iedere week ook een voorbeeldmenu met recepten. Wat je eenmaal weet, kun je niet meer niet-weten. Dus zodra je deze cursus afgerond hebt, sta jij vol zelfvertrouwen in de winkel en koop je waarvan jij weet wat goed voor je is. Jouw eigen gezonde leefstijl kies je dus zelf!

Afvallen zonder dieet

Dat kan toch helemaal niet? Jawel! Daarom is dit programma er speciaal voor jou.

In deze toegankelijke leefstijlcursus leer je in slechts 12 weken alle ins en outs over je voeding. Wat heb je nodig en wanneer?

Door deze kennis op te doen, wordt het doen van boodschappen makkelijker omdat je in de supermarkt weet welke keuzes je moet maken om gezond te kunnen eten.

Z

Een eerlijk programma

Het 365 dagen Fit Programma is allereerst een eerlijk programma. Het probeert je niets te verkopen, geen voedingssupplementen of maaltijdvervangers. Het is een cursus die je kennis geeft over hoe je gezond oud kunt worden.

Ook is het geen dieet. We sluiten geen voedingsmiddelen uit, je hoeft je niet uit te hongeren en ook geen dure alternatieven aan te schaffen.

Deze cursus geeft je alle informatie die je nodig hebt over voeding. Gewoon eerlijk.

Online of persoonlijk

365 dagen Fit is een online cursus die je helemaal alleen kunt volgen. Je kunt iedere maand deelnemen aan de online Q&A’s waar je al je vragen kunt stellen.

Ook kun je kiezen voor (online) persoonlijk contact met een Leefstijlcoach. Samen bepalen we je doelen en werken we daar door middel van gesprekken en opdrachten aan. We gaan er voor zorgen dat jij het stuur weer in handen krijgt én houdt, controle krijgt en de meerwaarde gaat zien van jouw nieuwe leefstijl.

 

Gezond leven is meer dan sapjes en salades..

Deze cursus geeft je iedere week een handig voedingsschema met meer dan 100 recepten. 

Iedere dag veel afwisseling en iedere week een dag waarop je kunt eten wat je wilt. Dit is geen dieet, dit is een manier om je leven te leven met het lichaam dat jij wilt én de energie om er alles uit te halen.

 

wat zeggen anderen

365 dagen fit kwam precies op mijn pad toen ik weer helemaal klaar was met mijn overgewicht en een zoveelste lijnpoging niet kon opbrengen. Wat een geweldig programma! Inzicht gekregen in voeding en lichaam en in mijn zelf aangeleerde gewoontes…en dat allemaal op een leuke manier, met telkens weer veel ondersteuning. En nu, 12 kg lichter, vallen de spiegels in de pashokjes ineens mee i.p.v. tegen, zo blij!

Ineke

De lifestyle waar ik jaren naar op zoek was, heb ik hierin gevonden met gezonde lekkere voeding, bewegen en een mentaal evenwicht.
Tientallen kilo’s afgevallen; fitter dan ooit en fysieke klachten aanzienlijk verminderd. Weer zin in sporten en bewegen. Koken is weer leuk. En weer beter in staat om te ontspannen en een verandering van mindset. Ik zou dus bijna zeggen; “Voor ieder wat wils”. En nu dus verworden tot een ‘way of life’.

Jolanda

Consult

Eerst even kijken of het iets voor je is? Vraag nu een consult aan voor 35 euro waarin we samen jouw doelen gaan vaststellen. Een consult is zowel on- als offline mogelijk.

je betaald alleen wat je nodig vindt

Wat bied ik jou?

Door het volgen van het 365 dagen Fit Programma leer je wat de juiste manier is om te eten, te bewegen en wat belangrijk is om de balans in je leven weer terug te vinden. Dit doen we aan de hand van 4 basisonderwerpen: voeding, bewegen, rust en mindset.

Door mijn kennis op al deze gebieden, kan ik je helpen om de balans weer terug te brengen in je eigen leven.

De basis is de 12-weken cursus die je online volgt. Heb je daarnaast meer ondersteuning of hulp nodig? Dat kan!

v

online Q&A

Iedere maand kun je mij al je vragen voorleggen tijdens een online Q&A. Ook krijg je daarna toegang zodat je het in alle rust nog eens terug kunt kijken.

w

consult of training

Je kunt altijd een extra consult of training aanvragen als je daar behoefte aan hebt. Je zit nergens aan vast, maar soms is een beetje extra motivatie fijn. Zowel on- als offline mogelijk.

Z

365 dagen Fit Programma

Een jaar lang toegang tot het meest complete voedings- en leefstijlprogramma dat er is. Inclusief weekmenu’s en een database met meer dan 100 recepten.

besloten online community

Toegang tot de online (besloten) community waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij werken aan de beste versie van zichzelf.

Gratis kennismaking

Wil jij nog liever eerst nog eens horen wat het 365 dagen Fit Programma inhoudt en je vragen direct kunnen stellen? Meld je dan aan voor de gratis webinar van 365 dagen Fit.

Ik HEB NOG EEN VRAAG

“Dit programma geeft me zoveel energie. Iedere keer dat je bij een weegmoment je resultaten ziet geeft het je weer een boost om door te gaan. Ik ben weer creatief in de keuken aan het kokkerellen en geniet van m’n eten. Dit 365 dagen Fit Programma stimuleert me telkens weer om door te gaan!”

Sandra

× Ik heb een vraag